Mesaje de Anul Nou 2020

Sursă foto: cleanpng.com

Anul Nou bate la ușă. Lăsăm în urmă realizările și eșecurile anului 2019, bucuriile și necazurile, pierderile și câștigurile și ne îndreptăm spre un nou an plin de surprinze – 2020.

La cumpăna dintre ani ne dorim să fim cât mai aproape de cei dragi, să întâmpinăm împreună Anul Nou, iar celor care nu ne sunt aproape, le trimitem mesaje și gânduri bune.

Potrivite ar fi felicitările scrise cu dragoste și venite din inimă, așa că echipa #gramdegramatica vă prezintă cele mai frumoase felicitări și urări de Anul Nou.

Sursă foto: cleanpng.com

Ultimele zile ale anului 2019 sunt gata să treacă prin clepsidra timpului! 2020 este aproape să-şi deschidă primele file albe, necunoscute. Vă doresc sănătate, bucurii şi împliniri! La mulţi ani!

La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate, tot ce doriţi şi sus paharul! La Mulţi Ani!

Treci peste ce-a fost, crede cu adevărat în tine. Anul Nou e o carte deschisă cu reţetele succesului, alege ce ţi se potriveşte şi porneste la drum cu încredere! La mulţi ani! O viaţă împlinită şi fericită!

Lăsaţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. La Mulţi ANI!

New Year Fireworks GIF - Find & Share on GIPHY
Sursă: giphy.com

Vă dorim ca în noul an în care vom intra, să aveți parte de:

– 12 luni de bucurii;

– 52 de săptămâni de pace;

–  525.600 minute de credință;

– și în final 31.536.000 secunde sub Protecția lui Dumnezeu. La Mulți Ani în 2020!

Când clopotele vor suna vestind că anul s-a sfârșit, prin crengi de brad și fulgi de nea, nou vă urăm: Un an nou și fericit!, atunci luminile s-aprind și micul clopot de argint cu clinchet viu va răsuna, șoptindu-vă bând din partea noastră: LA MULȚI ANI !!!

Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani!

Noul an se aşterne înaintea noastră ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Vă urăm să le scrieţi numai cu lucruri bune, împliniri şi fericire pentru ca la sfîrşitul volumului să-l citiţi cu bucurie.

New Year Fireworks GIF - Find & Share on GIPHY
Sursă: giphy.com

Surse: B1, Alba24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *